Autor Wątek: PBR Media - Opinie o firmie  (Przeczytany 1985 razy)

paweł86

  • Nowy
  • *
  • Wiadomości: 9
    • Zobacz profil
PBR Media - Opinie o firmie
« dnia: 27 Luty, 2017, 13:19:57 »
Hej, czy ktoś na tym forum pracował może w PBR Media Krzysztof Kujawiński ? Zamierzam podjąć tam pracę dorywcza i nie wiem co o tym sądzić.

janek435

  • Nowy
  • *
  • Wiadomości: 2
    • Zobacz profil
  • Dzielnica: Praga
Odp: PBR Media - Opinie o firmie
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Luty, 2017, 13:33:48 »
Hej, dobra firma, pracowałem w niej przez jakiś okres. Co mogę powiedzieć - jako dorywcza jest ok!

Profeszynal

  • Nowy
  • *
  • Wiadomości: 12
    • Zobacz profil
  • Dzielnica: Żoliborz
  • Ulubione Miejsce: Aleje Jerozolimskie
Odp: PBR Media - Opinie o firmie
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Luty, 2017, 12:05:59 »
Ja tam pracuję, czasem wypełniam ankiety. Spoko rzecz, bo mogę to bez problemu pogodzić z domowymi obowiązkami. Nie mogłam znaleźć pracy, bo pełny wymiar mi nie pasuje w tym momencie, więc taka praca gdzie sobie sama układam grafik jest dobra dla mnie.

Reksik

  • Nowy
  • *
  • Wiadomości: 13
    • Zobacz profil
  • Ulubione Miejsce: Łazienki
Odp: PBR Media - Opinie o firmie
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Luty, 2017, 12:09:08 »
Znajoma pracowała i dobrze się wypowiadała. W okresie studiów 2-3 lata temu wiele osób pracowało w tej firmie, bo był to bardzo wygodny sposób na dodatkowy zarobek.

Profeszynal

  • Nowy
  • *
  • Wiadomości: 12
    • Zobacz profil
  • Dzielnica: Żoliborz
  • Ulubione Miejsce: Aleje Jerozolimskie
Odp: PBR Media - Opinie o firmie
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Luty, 2017, 12:17:43 »
Tak, ja zaczęłam właśnie na studiach, ze dwa lata temu. A teraz kontynuuję bo jest to dla mnie bardzo opłacalne.

Małgorzatka

  • Nowy
  • *
  • Wiadomości: 2
    • Zobacz profil
  • Dzielnica: Wola
  • Ulubione Miejsce: Wiejska ;)
Odp: PBR Media - Opinie o firmie
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Marzec, 2017, 10:21:21 »
A jak dokładnie to wygląda, chodzi o to czy taka praca jest męcząca, czy trzeba dużo czasu poświecać na to? Wolałabym sama sobie ustalać grafik, bo mam bardzo rozwalony plan zajęć na tym roku. To nie będzie problem?
I jak to wygląda, trzeba przychodzić gdzieś do siedziby albo na miejscu siedzieć coś? Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam :)

Profeszynal

  • Nowy
  • *
  • Wiadomości: 12
    • Zobacz profil
  • Dzielnica: Żoliborz
  • Ulubione Miejsce: Aleje Jerozolimskie
Odp: PBR Media - Opinie o firmie
« Odpowiedź #6 dnia: 23 Marzec, 2017, 08:23:34 »
Grafik dopasowujesz generalnie do siebie, nie musisz się jakoś spinać o to, bo nie ma problemu z tym. Dla mnie praca nie jest męcząca, zależy jaki tryb współpracy wybierasz. Ogólnie np. idziesz do jakiejś instytucji i sprawdzasz poziom obsługi klienta, później wypełniasz ankiety - no i ankiety to już można robić wtedy, kiedy się ma na to czas, nawet w środku nocy albo w ciągu dnia. Więc pod tym względem jest spoko, że nie trzeba mieć specjalnie dużo czasu a można sobie naprawdę nieźle dorobić. Do siedziby nie trzeba chodzić, wystarczy czasami kontakt telefoniczny czy mailowy, ale też nikt nie siedzi ci nad głową i cię nie pilnuje.

AmadeuSz4

  • Nowy
  • *
  • Wiadomości: 4
    • Zobacz profil
  • Dzielnica: Nowy Świat
  • Ulubione Miejsce: Patelnia
Odp: PBR Media - Opinie o firmie
« Odpowiedź #7 dnia: 07 Kwiecień, 2017, 09:56:21 »
Ja też tam trochę pracowałem, słyszałem sporo negatywnych opinii ale po prostu pasowała mi ta praca, spróbowałem... i było ok. Czyli można. Ustalanie godzin pracy pod siebie jest chyba największym plusem - no i to że nikt nade mną nie wisiał, tak jak pisze @Profeszynal, to też jest mega plus. W PBR mi się dobrze pracowało :)